Translate To Your Language!

четвъртък, 20 август 2009 г.

Brothers In Arms:Hells Highway


Втората Световна Война.Някъде над Нормандия.Мат Бейкър трябва да скочи от самолета.Така започва тук разглежданата игра.И да,поемате ролята на горе споменатия Матю Бейкър.Ето повече детайли за него.
Мат получава пистолет,на който има надпис,,Brothers In Arms",и има лошия късмет да чуе мълвата,че който носи това оръжие ще умре.Бейкър става сержант.Един ден войник от подчинените на нашия човек изчезва.Бейкър го намира в зловеща болница.След секунди войникът издъхва.Мат го понася тежко и чувства,че не може да продължи.Един негов другар пристига и му помага да се съвземе.
,, Той си отиде .Мат,той си отиде."С тези думи той ви вдига на крака и започва екшънът.Играта е шуутър,но когато отидете зад прикритие,вече наблюдавате героя си от трето лице.
Отново,както и в предишните мисии,командвате отряд от войници,на които давате заповеди.Само че този път имате няколко мисии,в които ще играете сами.Също така ще управлявате и танк,за да покажете на немците кой е шефът.Мисиите са много разнообразни.Например,макар че целият отряд е с вас,в първата мисия ще имате само един съотборник,на който дори не можете да давате заповеди.Но още от втората мисия влизате във ролята на сержант,раздавайки заповеди на двама подчинени,помъкнали тежко оръжие.
Яко,а?Към средата на играта Бейкър получава видения,и става още по-чувствен към войниците си.А към края направо губи разсъдъка си и говори с умрелите...Немците си говорят на немски език,графиката е супер,а Мат и войниците му са страхотно озвучени.
Е как да пропуснеш такава игра?
Добри страни:Супер графика и озвучаване;разнообразни мисии;сюжетът;
Лоши страни:мрачна и тъжна,ама това по-скоро е положителна страна;
Оценка:9/10

Няма коментари:

Публикуване на коментар