Translate To Your Language!

понеделник, 20 май 2013 г.

Проклятието да си фен на "Междузвездни Войни" през 21. век


АБЕ, ДЖОРДЖ ЛУКАС Е ДЯСНАТА РЪКА НА ДЯВОЛА!
Нима някой е знаел? Нима някой е предусещал какво ще направи дебелака? Ами, мисля, че отговорът е ясен. Джордж Лукас официално се отказа от единственото нещо, което хем му е било скъпо, хем му е пълнило гушата толкова години наред.
Златната мина на Лукас "Междузвездни Войни" вече е собственост на "Дисни" и създателите на Мики Маус могат да правят каквото им скимне с вселената. И докато това беше притеснително на хартия, ситуацията се нажежи особено, когато от "Дисни" обявиха, че ще продължат любимата нам сага. Как ли? Ами, слухове бол!
Те варират от приятни (нова поява на актьорите от оригиналната трилогия) до абсурдни (Мейс Уинду - жив!?). Оставям на вас да си правите изводите, но фактите са си факти - епизод 7
ще има и той ще се появи, ами, през 2015!
Но мъките не свършват дотук!
Дори ако новите продукти на тема "Междузвездни Войни" с марка "Дисни" се окажат успешни, то нещата с видео - игрите по вселената стоят по друг начин. Първо - "Лукас Артс" , компанията, която ни е дарила толкова любими игри като Star Wars: Republic Commando, Star Wars: Battlefront & Star Wars: Jedi Knight поредиците, се сгромоляса финансово и вече не съществува. Това прехвърли всичките права върху бъдещи игри в ръцете на "Дисни" . които от своя страна подадоха топката на ELECTRONIC ARTS! ДА, НА ЕА! НАЙ-МРЪСНИТЕ, ДОЛНИ И СРЕБРОЛЮБИВИ ГАДНЯРИ В ЦЯЛАТА ИНДУСТРИЯ!
Нека да направя едно уточнение - "Лукас Артс" бяха отдавна слезли от върха на славата. След като ни зарадваха с гореспоменатите игри, те започнаха да пускат тромави, посредствени и не особено забавни игри, като в момента се сещам за две имена. Едното е Star Wars: The Force Unleashed - една прекалено глупава като замисъл игра, в която героят бе неприлично мощен още в началото и избиваше огромни групи от врагове със завидна лекота. И докато първата игра беше откровено слаба, то продължението й будеше съмнение за първоаприлски майтап - не само, че новости нямаше, но на всичкото отгоре джитката беше без помен от история, а за да ни шокира още повече - около два пъти по - къса от оригинала! Но тези бледи подобия на игри не могат да се сравняват с извращението на века: STAR WARS: KINECT!
Става въпрос за игра, чиито контроли не функционират (за Кинект говорим, все пак),историята беше абсолютно неразбираема, а основните режими на игра бяха ТАНЦОВ РЕЖИМ И РЕЖИМ "РАНКОР",като говорим за извращение от невиждана величина.
НО ДОРИ ТОВА не е нищо, в сравнение с това, което ЕА биха направили! Просто имайте предвид, че от страшно много време тези хора не са залагали на качеството в своите продукти и възможността "новите" игри по вселената да са епичен провал, миришещ на тонтонски ла*на, е опасно реална. Така че, скъпи приятели, да се молим. Да се молим тези изверги и кръвопийци да не осакатят любимата ни поредица. Или поне не фатално. Но кой знае - вижте как осраха Star Trek!

Няма коментари:

Публикуване на коментар