Translate To Your Language!

вторник, 21 май 2013 г.

N - TA FIFA ТЪПНЯ HAS BEEN OFFICIALLY ANNOUNCED!


YEP, IT'S TRUE, FOLKS! ФИФА 2391 официално беше обявена! Шъ има много новости, раир'ш ли!ПОДОБРЕНА ФИЗИКА, за да лети топката по-реалистично и играчите да си избиват зъбите с ритници и лакти, като в истинския футбол! (НОВА)ГРАФИКА ЗА ЧУДО И ПРИКАЗ, за да виждате дори обувките на своите играчи в маниашки детайл! ЧИСТО НОВИ ФИНТОВЕ, за да ви се завие свят от лупинги с топката! НОВИ отбори - двайс'пета българска дивизия вече е достъпна! Познайте къде другаде има подобрения? В МЕНИДЖЪРСКИЯ РЕЖИМ! Вече можете да вдигнете джангър в съблекалнята, ако футболистите не тренират и надуват чалга! СЪЗДАЙТЕ СИ ФУТБОЛИСТ ПО ВАШ ОБРАЗ И ПОДОБИЕ! НОВ ДОСТЪПЕН СКИН - МАНГО!!! СПЕЦИАЛНО ЗА МАЛЦИНСТВАТА В ДЪРЖАВАТА (НЕ МИСЛИМ ЛИ ЗА ВСИЧКИ!?)! Новата ФИФА 2391! Вече и в твоя магазин!                                                                                                          
            
           Рекламна брошура на Electronic Idiot Arts (EIA)за най - новата им игра.

Не ви ли писна от глупави симулаторчета? То не бяха ФИФИ (еха), то не бяха NHL игри, то не бяха баскет симулатори! Стига! Заявявам официално пред честния читател, че се отказвам от всякакви спортни игри на ЕА. Няма смисъл да си хабите нервите и парите за едно и също всяка година. Оставете глупавите пъпчасали геймъри на запад да си купуват играта, те са глупави, не търсят иновации и имат пари в излишък. Ние българите, от друга страна, сме беднички, но пък съм останал с впечатление, че търсим качеството.
И нека онези от вас, които още си купуват играта, да не си правят илюзии: поредицата е непоправимо оплескана. Нито графиката е арна, нито физиката е окей (както би казал пичът Магърдич Халваджиян), нито има каквито и да е новости!
Помогнете да ограничим финансовата мощ на EIA, като не купуваме поне спортните им поредици с по 100 издания! Ще направим услуга на света! Пък като спрем да купуваме току - виж се замисят за нововъведения (как не!).
Единствената причина евентуално да играеш тази игра е логичната такава - заради новите трансфери и новите екипи на отборите. И какво? Ще видиш Неймар в Барса! Голям праз! Ще поиграеш и ще ти втръсне. Не? Добре, играй си ти тогава, аз пък ще си играя сериозни игри.
И не само за ФИФА важи! И ПЕС - а е бозица вече! Същата формула - никакви новости, но пък в случая на човек му става тъжно. Като че ли Konami теглеха играта си към съвършенството с всяко следващо издание. Да, ама до време. Явно ЕА са заразни с простотиите си, а KONAMI плахо са прихванали вируса на бездарието и мързела. В резултат на което ФИФА почна да краде от ПЕС и обратното. И гледай ти - двете уж конкуриращи се компании правят де факто същата игра, ама с две имена.
Единственото удоволствие от симулаторите за ритнитопковци е да играеш я Лига Европа, я Шампионска Лига. Да, ама и това ти писва като видиш три милиарда поредици в Интернет по темата. Плюс факта, че футболът просто не е това, което беше. Говоря за това, че ден днешен всеки е фен на силните на деня, демек Барселона и Реал Мадрид, в резултат на което почти всеки втори коментар по форумите е част от циганския спор кой е по-добър: Меси или Роналдо. Е как да гледа сериозно човек на такива дебили??
Надявам се да съм разбудил философа във всеки един от вас по темата. Дано и ЕА да го прочетат, та да се поучат, ама т'ва по - скоро е първоаприлска шега, защото те първо не разбират български и второ, не ужажават мнението на хората както са показвали неведнъж.


Няма коментари:

Публикуване на коментар