Translate To Your Language!

понеделник, 10 декември 2012 г.

Най-тъпата игра #2-MTV CELEBRITY DEATHMATCH

Ох,как мразя да играя скапани игри.Просто ми се иска да си хвърля компютъра през прозореца.Но няма как.Ние,геймърите,сме видели какво ли не.Така че хич не се очудвам,че играта по едноименното шоу на MTV е зле,зле,та се не трае.Жалко,защото аз наистина харесвам шоуто-оригинално е,особено ако искате да видите малко екшън между едни от най-известните хора в САЩ.Препоръчвам ви да гледате шоуто,ако вече не сте го направили.Интересно е,особено за феновете на...разчленяването.
Но нека да поясня,защо ненавиждам тзи игра.В случая ще е най удачно да напиша точните причини.Накрая ще оценя играта,разбира се.
1.Разработчиците-Big Ape Productions.Не,и аз не съм ги чувал.Справка в Интернет показва,че тези момци са произвели ТРИ игри-Star Wars Episode I:The Phantom Menace,The Simpsons Wrestling  и настоящата бозица.Ами,честно казано,само за първата съм чувал хубави неща.Така че,има защо да не ги харесвам/е.Слава богу,преустановиха дейност.
2.Издателите-Gotham Games(!?).Тези хора поне имат нещо по-сериозно зад гърба си.Ето списъка на игрите,които са издали:

  • Spec Ops: Airborne Commando
  • Austin Powers Pinball
  • Celebrity Deathmatch
  • Conflict: Desert Storm II
  • Conflict Desert Storm
  • The Great Escape
  • Piglet's Big Game
  • Serious Sam
  • Starsky & Hutch
  • За моя радост,те също са затворили врати.Имам сериозни подозрения,че DC Comics са ги захапали в съда(поправете ме ако греша,но не е ли Готъм градът на Батман??)заради авторски права.Така и не станаха голямо име,но май на никого няма да липсват.
    3.Графика-като за игра от 2003 е отвратителна.Всичко е ръбато и грозно.Ниско качество на текстурите.За детайл и дума не може да става.
    4.Звук-лоша работа.Единственото положително на този елемент от играта е мелодийката на Celebrity Deathmatch в главното меню.Коментаторите от шоуто също са взели участие в играта,но са записали много,много малко реплики.Останалото,което се чува по време на мач,са звучи с лошо качество,една единствена реплика на съдията и на победителя в мача.
    5.Геймплей-най-голямото разочарование.Целта е да набиеш противника,натискайки бутончетата,докато Life Bar-ът му светне в червено.Когато това стане,се появява надпис"Kill Him!"и играчът,ще-не ще,трябва да продължи да бие опонента си,докато не запълни MTV метъра си.Когато това стане,може да се изпълни финална хватка,уникална за всеки боец.След изпълнението на тази хватка мачът свършва.
    От време на време на ринга се появяват и едни кутии,от които можете да взимате оръжия или подобрения за вашия кечист,но нищо впечатляващо.С три думи-еднообразие на макс.
    6.Анимации/Ефекти-моделите се движат,все едно,че са напълнили гащите.Изключение няма.Ефектите за експлозии и прочие неща,които уж трябва да ни радват,са под всякаква критика.
    7.Разнообразие-няма какво да се прави в тази игра.Соло кампанията е отвратително изживяване,а мултиплейърът никой не го играе.Не се шегувам.Други режими НЯМА.
    8.Липса на предизвикателство-май че производителите нещо са се объркали.Това не е някаква игра за деца,че да я направят елементарна.Въпреки това е такава.Комбота липсват.Всеки противник пада сразен по същия начин.
    Единственият позитив е,че достъпните кечисти са много.Те са 27 на брой.Някои са достъпни от началото,други не.Освен предложените герои има и четирима създадени такива.
    Не играйте тази игра.Дръжте я на възможно най-голямо разстояние от себе си.Предупредени сте!
    Оценка:2/10

    Няма коментари:

    Публикуване на коментар