Translate To Your Language!

вторник, 4 декември 2012 г.

Най-тъпата игра-Postal 3


Добре дошли в света на Постал,за пореден път.Този път останах изненадан от две неща:първо-джитката се играе от трето лице,второ-качеството на самата игра нещо ми намирисва.Защо моя милост мисли така,четете надолу.
В Постал 3 има много новости.Това ще изненада приятно всички фенове на поредицата.Както споменах,този път управлявате Пощенския пич от трето лице.Дам,главният герой от предишните части на поредицата се завръща,по-загорял за приключения от всякога.Но да се върнем два реда назад-Постал(1,2+разните там продължения),за незнаещите,беше шутър от първо лице,винаги е било така.И докато на мен ми хареса възможността да управлявам Пича от трето лице,при много от феновете явно не е така...защото неотдавна в нета случайно намерих мод за...first person Постал 3!
Наистина противоречиво се е приела тази новост.Друго-действието се развива в нов град,което дава възможност да се разкарате най-после от Рая(града от Постал 2).Дотук добре,но докато в Рая можехте да правите каквото си искате,да ходите където си искате.Тук не е така.Всъщност,позволено ви е да се разхождате само там,където трябва,ако решите да се отклоните от този път,ще се натъкнете на любимите нам невидими стени.Голям минус.
Историята в тази игра никаква я няма.Пощенският пич се озовава в новия град и започва да си търси работа.Нашият човек изпълнява задачки за пари,друг въпрос е,че шефовете са ега ти скръндзите и не дават никакво възнаграждение за целия труд на главния герой.С това се изчерпва историята-да,наистина!
Но аз,като търпеливо добиче,си затварям очите за този недостатък,защото има игри от същия жанр с дори по-малоумен сюжет.Ще кажа само,че ще се срещнете с някои персонажи,които са я пародия на известни гейм-персонажи(Рон от първата мисия),я популярни американци(порнозвездата Дженифър Уолкот).
Професиите на Пощенския пич са и мисиите в играта-имате главен и оптимален куест,така да се каже.Първият е задължителен за изпълняване,другият-ако искате.Тези мисии са два вида-оригинални,но сравнително глупави.Дали ще събирате изпражнения с прахосмукачка,или ще събирате заразени със СПИН котки-предупреждавам,че мисиите в тази игра са откачени.Босовете заслужават споменаване-най-малкото Krotchy ,който е много корав противник,да не говорим,че има група изроди,които го подкрепят.
За да не им е еднообразна играта(и за да има преиграване),разработчиците са взели назаем от Bioware/Obsidian идеята за добрият/неутралният/злият.Демек,действията на Пича се отразяват върху това дали ще е добър човек,пълна нула,или злодей отвсякъде.Имате три края на историята-един,ако не убиете никого(освен босовете),един за добряците и един за злодеите.За да е трудно на макс,губите ли точки от добрия си статус,не можете да ги възстановите.
Оръжията са много и разнообразни-огнестрелни,коктейл Молотов,гладен язовец(меле оръжие!),лабораторна маймунка и пр. Изродщини.
В тази игра се завръщат и организациите от миналите Постал игри.Първите,с които ви среща играта са Хокейните Майки-лелки,които са си много добре въоръжени и представляват голяма опасност главно поради голямата си бройка.Друга групичка са еколозите-защитници на животните,които носят смешни маски.Смехът ви веднага ще секне,като разберете,че и те са много и въоръжени.Последователите на Krotchy са група гийкове,готови на всичко,за да защитят своя герой,на когото се кланят като на бог.Тези хора са нещо като камикадзета,тъй като често ще се опитват да ви пречукат с голи ръце,независимо,че сте въоръжени.
Ако искате да озаптите цялата тази паплач,която не се страхува да стреля по тоя и оня на обществени места,можете да станете полицай и да ги закопчаете лично.Но това мен лично не би ме изкефило.
Звукът става,особено бойните мелодийки на последните две нива.Радват много.Физиката е на добро ниво,макар че оръжията успяват да се държат странно-М 16 няма откат,ужас.Графиката е на добро,но смятам,че можеше и по-добре.Пощенският пич не е озвучен от същия актьор и си личи.
Противниците се държат като идиоти,но голямата им бройка компенсира,така че не се притеснявайте за тях,не могат да ви озорят.
Разочарован съм.Очаквах много от тази игра,но когато намесиш в производствения процес олигофрени като Акела,нещата няма как да не се объркат.А липсата на мултиплеър е просто ужасен пропуск.Можеше и по-добре,хора!
А с вас ще си говорим като излезе Постал 4!
+смешна
+сам си избираш какъв да си в играта
+преиграване
-можеше по-добре
-тъпи врази
-нереалистични оръжия
-Акела,по дяволите
Оценка:5/10
 
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар