Translate To Your Language!

четвъртък, 20 декември 2012 г.

Най-тъпата игра#3-Starsky & Hutch

Преминаваме към третата най-глупава игра,която съм играл.Както сте видели от заглавието,става въпрос за игра,базирана на известния сериал за ченгетата Старски и Хъч.Тъй като винаги има хора,които са я нечули,я неразбрали,пояснявам:става въпрос за игра,разработена от някакви си налъми на име Mind's Eye,които разработват тази игра и после се разпадат(2003г.).Издадена е от Bam!Entertainment & Empire Interactive.Играта има няколко версии-за компютър,Playstation 2,Game Cube,Xbox & Gameboy Advance.На E3 2004 e обявено продължение,но,слава богу,то така и не се появява на бял свят.
Целта на Дейвид Майкъл Старски и Кенет"Хъч"Хъчинсън е да прочистят своя град Бей Сити от всякаква престъпническа сган.Много им помага колата им-червен Гран Торино-с помощта на който могат да стигат до мястото,откъдето се започва мисията и да преследват лошите с висока скорост.
Играта спада към жанра Car Combat(a??),което би звучало много яко,ако си говорехме за FlatOut 2,примерно.
Геймплеят се състои в следното-хващаш Старски и Хъч за ушичките и ги управляваш.И двамата.Единият кара колата,а другият стреля по разни предмети,пречещи на колата да се движи и по бандитите,разбира се.
В мултиплейърът,който е безумно излишен,двама играчи играят заедно,като единият управлява Старски(кара колата),а другият-Хъч(стреля).
В сингълплейър играчът управлява Старски,т.е. управлява колата,а Хъч се управлява от компютъра и можете да избирате дали да се цели автоватично(auto aim)или свободно(free aim)в целите си.
Играта е разделена на три сезона,съставени на свой ред от няколко епизода всеки.Спокойно,това няма да ви накара да изпаднете в екстаз,ако сте фенове на телевизионните премеждия на двете "куки".Става въпрос за най-малоумните и клиширани мисии-я да спрем няколко престъпници,бягащи от правосъдието във ван,я да транспортираме някоя друга особа с цел защита.Ако това не е достатъчно,глупаво,то трябва и да поддържате вниманието на зрителя(?????).Това става като застрелвате или преминавате през едни иконки.Освен да увеличавате рейтинга си,с тези иконки можете да получавате по-мощни оръжия или да скочите от някоя рампа ефектно.Първо-трябва да вземете иконката,а да е анимирана тази каскада,което е много разочароващо.Второ-каскадите са посредствени.
Графиката е грозна дори за времето,когато играта излезе.Дизайнът,айде,средна работа-път,път,пакпът,мост,рампа,път,път...Свободата на придвижване я няма.Спрели сте колата на лошите и искате да ги арестувате.Не можете-това ще да е Grand Theft Auto Style!Нямате право да излизате от колата.И то няма смисъл-градът е грозен и няма нищо за гледане.Играта е толкова скриптирана,че повече не може.Когато се провалят на дадена мисия,Старски и Хъч спират колата и изглеждат така,все едно,че са се сетили да си купят понички.Никакъв интерес от тяхна страна към мисията.
Музиката е хубава,но звуците в играта са отврат.От повтарящото се БУМ!БУМ!,което се чува по време на всеки изстрел на Хъч,ще ви се прииска да изхвърлите играта.Озвучителите са под всякаква критика.Полицейската сирена ми наду главата.
Заслужава ли милост тази игра?Не.Никога не я играйте,защото има опасност от затъпяване.

+игра по Старски и Хъч...
+музиката е на ниво...
+кратка

-озвучителите и звуците
-еднообразие
-глупави и повтарящи се мисии
-грозна графика
-скриптирана до краен предел
Оценка:3/10

Няма коментари:

Публикуване на коментар