Translate To Your Language!

събота, 12 септември 2009 г.

Assassin's Creed


Играта,с която ще запомним Ubisoft завинаги!Горкичкият Дезмънт.Някакъв луд учен и чаровната му асистентка подлагат бармана(такъв е Дезмънт по професия)на редица изследвания.Чрез машината Animus барманчето ни се връща по времената на Кръстоносните Походи.
Там управлявате Алтаир,един от членовете на Бюрото за Асасини.Да,това ви прави убиец.Ще преследваме жертви в Акра,Йерусалим,Арсуф...Тъй като Алтаир не изпълнява някаква мисия,е понижен в най-ниския възможен чин.Но Ал Муалим,основател на Бюрото,му дава шанс да си възвърне честта.Летящият Орел трябва да убие деветима души.виновни за началото на Походите,които тормозят обикновенните хора.Например,Абу отравя своите гости с отровно вино,а после се опитва да ви избяга.
Бойната система е прекрасна:Алтаир разчита на блокиране,след което при контраатака реже крайници,или направи намушква рицарите.Преди да убиете определеният човек със скритата кама обаче,трябва да изпълнявате задачи.Например да откраднете писмо,или да пребиете някой,за да ви каже ценна информация.След като направите това,вече можете да се справите с жертвата.Но не е толкова лесно:последните са обградени от войници,готови да ви погнат.
Свободата е огромна.Можете да изкатерите всяка сграда,за да достигнете т.нар. view points.Чрез тях разкривате част от града и скритите там задачи.А ако спасявате граждани,те ще ви се отблагодарят-техни птиятели ще спират всеки,който се опита да ви избяга.
Имате и кон,с който достигате до по-отдалечени градове.Задължителна игра за всички!Някои от завършващите движения са великолепни.Например,ако бъдете нападнати,докато сте с извадена кама,и сте достатъчно бързи,Алтаир ще забие камата си няколко пъти камата в главата на атакувалия.А пък ако зашеметите противника,можете да му счупите крака с едно ловко движение.Култ!
Добри страни:повечето от обещанията са спазени;
Лоши страни:няколко дребни бъга;
Оценка:9/10

Няма коментари:

Публикуване на коментар