Translate To Your Language!

вторник, 8 септември 2009 г.

Lord of the Rings:Conquest


Да започнем с това,че играта изобщо не е толкова глупава или лоша,колкото я изкарват всички!Визията една от най-добрите за времето си,а озвучението няма какво да го обсъждаме-все на същото високо ниво.
Като един от малкото минуси мога да кажа,че кампаниите са тъпи-не за друго,а защото са излишни.Все пак играта е ориентирана към мулти сблъсъците.
Но да обясня:Conquest представлява екшън от трето лице,където ще изживеете всички важни битки от филмите.И то какви!Тук протвниците ви в кампанията не са глупави като тези в Battlefront,например.Напротив,всеки warrior ще ви озори,като блокира всяка ваша атака.А локациите са изобразени приказно.По-истински Минас Тирит не бях виждал!А вие казвате,че графиката не струва!
Имате няколко класа:warrior,mage,archer,и не на последно място героите,които се убиват най-трудно!Можете да играете със всички-Арагорн,Гимли,Гандалф...Производителите са се съобразили със дадената битка,например при битката за Helm's Deep войниците ще имат различен вид,а стрелците ще са елфи!Можете да играете и със злодеите,разбира се.Освен шанса да завладеете всяка локация от филмите,можете да играете и със Устата на Саурон,Грима Змийският Език,Саурон himself и много други.
Можете да вземете контрола над много по-силни същества-енти за добрите и тролове за лошите,които дори героите на убиват лесно.Можете да контролирате дори и слоновете на злите хора!
За съжаление има и недостатъци-играта има доста несъответствия със филмите,например Гандалф и Саруман не се различават особено помежду си,особено по зададените им магии.Друг недостатък-макар,че играта е нова,не можем да си затворим очите,че това е Battlefront с орки и елфи...
Но предимствата са много повече,затова препоръчвам играта на всички,освен на скептиците!
Добри страни:велика визия и страхотно озвучаване;Перфектно пресъздадени локации и персонажи;можем да играем и с героите;
Лоши страни:несъответствия с филмите;омръзва след време;Battlefront в Средната Земя;
Оценка:7/10

Няма коментари:

Публикуване на коментар