Translate To Your Language!

понеделник, 7 септември 2009 г.

Wolfenstein


Добрее,тук и сега ще говорим за продължение на една игра,която е толкова стара,че се смята за баща на first person шуутърите.Радвайте се,приятели!Новият Wolfenstein излезе!Първо-историята.Би Джей Блазкович(солджър с полски корени)е изпратен да разследва странен феномен, познат като Черното Слънце.
Малко по-назад-фашистите вече не са суперсилата,която са били,и затова търсят нов извор на енергия,за да обърнат хода на войната.Намират Черното Слънце и разбират,че благодарение на него могат да черпят толкова енергия,колкото им е необходима.Това обаче не означава,че всички немци са коварни.Нашето момче намира съюзници в лицето на местната съпротива.Тези хора си мислят,че Фюрера води Германия към гибел и са готови да ви помогнат.
На територията на град Айзенщад се развива действието на играта.Още отначало фашистите ви надушват и започва екшъна.
Дотук звучи познато,нали?Докато един от другарите ви не взривява един вагон,за да направи път за бягство.От вагона се вижда странно нещо,подобно на аномалия.Всички войници са вдигнати във въздуха(нулева гравитация),и това ви помага да ги застреляте лесно.После влизате в друго измерние,откъдето можете да дебнете враговете.Тогава играта се превръща във научно-фантастичния екшън,познат на феновете на поредицата.
Завръщат се и босовете,които трябва да победите,ако искате да спрете подлите нацисти.Много добра игра,нещо като осъвременен Wolfenstein 3D.
Графиката кърти.Просто не знаете колко добре изглежда.Босовете изглеждат като корави гадини,а добрите стари фашистки войници и пречупени кръстове направо къртят мивки(реагират доста адекватно).
Играйте този великолепен римейк!
Добри страни:огромен и добре направен град;историята;графиката и изкуственият интелект на враговете;босове!;
Лоши страни:?;
Оценка:10/10

Послепис:Абе,защо трябваше да вкарват в играта стелт противници,които да ви вгорчат живота за секунди?!Такива неща трябва да се забранят със закон!Ето на това се вика да не разбереш откъде ти е дошло!



Няма коментари:

Публикуване на коментар