Translate To Your Language!

вторник, 8 септември 2009 г.

Dead Space


В не-толкова близкото бъдеще хората вече имат активно присъстие в космоса.Използват големи кораби,чиито функция е да разчленяват астероиди и да ги обработват.Един от най-старите и големи такива е Ишимура.
Един ден екипажът спира връзката си със Земята.Според техниците на Ишимура имат проблем с комуникацията,нещо е повредено.Затова изпращат вас,техникът(!) Айзък,да провери какво става.
Айзък си мисли,че проблемът е в комуникацията,но греши.Нещо е превърнало екипажа в група мутанти,които убиват всеки човек.Айзък ще трябва да се настрои за бой,ако иска да оцелее.Г-н Кларк ще се защити,защото знае как.Просто не знаете колко бруталности ще зърнете в тази игра.Ако уцелите мутант в главата,той няма да умре,а ще подивее.Затова пък другите части от телата на враговете са доволно лесни за уцелване и гадините стават по-лесни за убиване.
Докато се биете,ще гледате през рамото на Айзък.Тази система беше използвана и в Resident Evil(Biohazard)4 доста успешно.Няма да споря ,че тук не стои на място,защото от EA са свършили чудесна работа.Ако свикнете с трудното управление,де.Кларк носи специален костюм,който ви защитава донякъде,а и ви дава кислород.Отзад,на гърба на Кларк,ще виждате кръвта му,изобразена върху тръба ,разположена така,че напомня на гръбначен стълб.Умно.
Колкото повече навлизате във вътрешността на кораба,толкова по-корави противници ще срещате.И внимавайте-ако ви хванат,и не ги отблъснете навреме,ще ви разкъсат.А финалния бос...Помещенията с нулева гравитация,битките и пъзелите са все неща,които трябва да видите.Играта е хит и половина и стряска бая!За феновете на хоръра е задължителна.
Не си изпускайте шанса,защото Ишимура е една от най-красиво пресъздадените локации,които някога ще видите във видео игра...Краасиво пресъздадени,в стил обречени,боя се.
Добри страни:битките;вида на Айзък;атмосферата;оръжията;пъзелите;
Лоши страни;много лошо управление за PC ;
Оценка:9/10

Няма коментари:

Публикуване на коментар