Translate To Your Language!

неделя, 13 септември 2009 г.

Darkest of Days


Имало ли е времена,когато сте искали да разстреляте с картечница гадния бос,тровещ живота ви в любимото rpg?Е,това време настъпи.Това е играта,в която ще убивате римляни чрез съвременни оръжия.Може да звучи небалансирано,но не е.
Започвате играта.А?Някакво поле,войници,яздещи коне,и замерящи ги с копия индианци!?
Вие сте Александър Морис,войник,твърдо решен да убие възможно най-много червенокожи.Отстъпвате с още двама другари до защитна позиция на приятели-американци.Нашият солджър е уцелен в крака от вражеска стрела,и не може да се движи.Скоро всички защитници умират.Тъкмо мислите,че индианците ще излеят гнева си върху вас,когато отнякъде се появява агент,който ви спасява.Отвежда ви в близкото бъдеще. Обучават ви на важни неща,например че има хора,със синя аура около тях,които не трябва да убивате.
Морис бързо се научава да стреля с автомати и базуки(бързо се учи,бре)и е готов да пътува назад във времето,за да предотврати катастрофални сцени от историята.Например избухването на Везувий,или пък Първата световна война.
Имате братя по оръжие,които не само,че са тъпи,ами и умират като мухи.А враговете се увеличават,увеличават.Разбира се,различните врагове ще ви се приотивопоставят с най-различни оръжия-индианците с лъкове и стрели,римляните с мечове и щитове,а немските войници с картечници.
От началото на статията излиза,че играта е rpg с пушки.Не,играта е фърст пърсън шуутър с добра графика и сносно озвучаване.И...останалото е похабен потенциал.
Пробвайте я обаче!
Добри страни:графиката и озвучението;оригинална история;участие в много исторически битки;
Лоши страни:тъп изкуствен интелект на съекипници и врагове;лесна и къса;
Оценка:7/10

Няма коментари:

Публикуване на коментар