Translate To Your Language!

неделя, 13 септември 2009 г.

The Godfather:The Game


ЕА ни представят гейм-еквивалент на трилогията Кръстникът.С какво да започна...А да!
Вие поемате ролята на неизвестно момче,което иска да се издигне във фамилията Корлеоне.Още в началото можете да оформите външния му вид,точно както и в Тhe Sims.След това играта започва.
Играете с бащата на момчето,и пребивате някакви гангстери.След това обаче бащата е брутално разстрелян от двама главорези.Вие(момчето)виждате мъртвия си баща и копнеете за отмъщение.Дон Вито Корлеоне ви приема във фамилията.И,общо казано,това е.
Първо изпълнявате дребни поръчки за фамилията,След това ще взривявате щабовете на другите мафиоти,а накрая ще станете Дон на Ню Йорк.Добре,НО...
Още преди играта да излезе се говореше,че бойната система е лошо направена.Не е точно така,можете да довършвате враговете си по доста зрелищен начин.Ала контролът е толкова омазан,че рядко ще успеете да направите нещо особено.Прицелването в играта е плачевно.
Но нищо-можете да правите неща,които не МОЖЕТЕ в GTA.Да хванете мафиот за ризата и да го удряте,без да може да ви отвърне.Или да изнудвате някой нещастен продавач за целите на фалилията.Да опиша:питате любезно дали продавач иска фамилия Корлеоне да защитава магазина му.Той ще ви откаже.Нокаутирате го и питайте отново.Той отново отказва.Тогава извадете бухаалката у потрошете всичко наоколо.Продавачът ще умре от страх и ще ви гледа все по-стреснато.Тогава заплашете,че ще посетите близките му,и той ще се види принуден да приеме офертата.Въобще,тук можете дори да подкупвате полицията!
Моделите на героите от филма са едно към едно с тези от играта.И така,според мен тази игра си остана най-сериозен конкурент на голямата Автокражба.
Играйте смело.
Добри страни:графиката я бива;изнудванията;възможност да взривявате сгради;
Лоши страни;лоша реализация на бойната система и прицелването с оръжия аради контролите;
Оценка:8/10

Няма коментари:

Публикуване на коментар