Translate To Your Language!

петък, 4 септември 2009 г.

Overlord II


,,Събуди се,господарю,надигни се.Човешката Империя отново е навлязла в земите ти.Вземи верния си меч,армията си от зли слуги,и победи героите на тяхна земя.Само така ще може да се спре техният егоистичен поход,целящ да прочисти всички ни от лицето на Земята...И не забравяй,господарю,Злото винаги намира начин!"
Да,вие сте този зъл Властелин,който си поставя за цел да победи Империята веднъж и завинаги.Какъв е Властелинът?Злодей със светещи очи,ето какъв!Отново ще командвате армия от сладки миниъни,които ще изпълнят без колебания всяка заповед на своя господар,т.е. вие.
Колкото и да са сладки,вашите слуги имат лош нрав и обичат да се нахвърлят на невинни тюленчета и морски лъвове!Да не ви казвам колко смешно ми стана,като разбрах,че в играта има ПАНДИ-СТРЪВНИЦИ!А какво ще кажете за елфи-фенове на Боб Марли,или рицари,облечени като ескимоси,с британски акцент.Лудо!Да,има ги дори и феите,които приличат на баби,прекалили с цигарите!Иначе има доста нови неща.Например,зелените миниъни могат да се катерят на паяци,с които могат да се движат по специални стени.
Започвате като различен Властелин(няма да играете със стария Властелин),но като хлапе.и трябва да докажете коло сте зли на Господаря на имповете.След това ще карате кораб,ще решавате още пъзели,тоест идеята е все същата.Това е достойно продължение,черният хумор е навсякъде,а вече можете дори да се вселявате в един от слугите си.
За пореден път графиката е прекрасна,геймплеят разнообразен,което означава,че продължението е повече от добро.А да,и да не забравя-пазете се от Йети!
Добри страни:извратено чувство за хумор,нови местности,можете да карате кораб,слугите ви ясдят животни;
Лоши страни:черният хумор прекалява на моменти;
Оценка:9/10

Няма коментари:

Публикуване на коментар