Translate To Your Language!

сряда, 2 септември 2009 г.

Gothic


Най-великото сингъл rpg,поне според мен.И в четирите излезли издания играхме с Безименния Герой.Той,заедно с Горн,Диего и други,изследваше света на Готик.
Играта разчиташе на размерите:например във втората част скитахме из един остров,а териториите на третата част бяха по-големи от тези на първата и втората,взети заедно.
Имаше голяма свобода.Да кажем,в Gothic 3 можехме да служим на орките,а не да спасим хората.Или да станем хашишини,ловци,магове и други.Ако искате да сте подмолни,отново можете да се радвате-в играта доста куестове са свързани с кражби.Сещате ли се как всички мрънкаха,като разбрахме,че продължението на Gothic 3 няма да се разработва от Pyranha Bytes?Отдъхнете си,защото Forsaken Gods е повече от достойно продължение.Макар и да беше създадена от неизвестно индийско студио,играта ще остане в сърцата ни.Завинаги.
В Gothic 3 имаше 2 нови местности-Варант,пустинна пустош,където са хашишините,и Нордмар,замразена местност,където злините вилнеят.Територията на игралната площ беше намалена,но за добро.Вече не ви се налага да имате машина-звяр,за да подкарате чудото.На някои локации можете да влезете само ако сте в добри отношения с дадена от фракциите.Има много видове оръжия в този свят.Най-голямо разнообразие има във видовете стрели-отровни,отблъскващи врага,огнени и др.Както споменах,можете да сте каквито си поискате.
Искате да бъдете наемник?-присъединете се към орките.Желаете да спомогнете за успеха на човешкия бунт?-присъединете се към хората.
Искате да сте друид,можещ да се превърне в животно?-намерете един от многото заклинатели,живеещи далеч от населените места.
Въобще,ако не бяха многото проблеми и бъгове,това rpg щеше да е още по-харесвано.Но аз съм фен на поредицата,знам,че авторите ще се грижат за проблемите в бъдеще!
Добри страни:огроомен свят!;голяма свобода;оръжията;графиката;
Лоши страни:бъгове и проблеми има много;неоптимизирана;
Оценка:7/10(заради бъговете де,спокойно,феновете знаят,че реалната оценка е 10/10!)



Няма коментари:

Публикуване на коментар