Translate To Your Language!

понеделник, 7 септември 2009 г.

Pirates Of the Caibbean:Аt World's End


Този път капитан Джак Спароу наистина е на косъм от смъртта...Някакво мекотело(с глава на октопод)на име Дейви Джоунс му има зъб и няма да се укроти,докато не го види мъртъв.
Иначе Джак въобще не се е променил,пуска лафове на своя крачка.Уил Търнър търси достоен противник(играта не е много трудна!),а Елизабет Суон чувства съжаление към враговете си(те тримата са управляеми герои).Новост в играта са т.нар.jackasnism-и,където Джак доказва защо е пират номер едно,докато вие трябва да натискате правилния бутон в правилното време.В началото Джак избягва от затвор,като използва ковчег вместо лодка(!)и ръка на скелет вместо гребло(!?).
Битките с гореспоменатия злодей Дейви Джоунс ще водите дори на края на света,като дори злодея от миналата част,Барбоса,ще е на ваша страна.Дейви Джоунс има зловещ кораб,дори призовава срещу вас Кракен(зловещо морско чудовище,което ще трябва да победите в зловещо трудна мини-игра).
В тази игра босовете са няколко пъти по-силни от вас,вие имате максимум 100 кръв,а те 300-400!И босовете са най-различни:дива индианка,някакъв важен господин,а накрая и самия Дейви Джоунс.За да стигне до гадното земноводно и да го победи,Джак трябва да премине и през Ада!А Пъкъла не е особено гостоприемно място,особено за непослушни пирати като вас.Ако обаче сте достатъчно търпеливи ще стигнете до финалната битка и тогава-ЛЕЛЕ!
Тоз финален бос е толкова труден,че ми се насълзиха очите от преиграване.Като за финал:след превъртане можете да отключвате други персонажи,дори злодеите,и да превъртите отново играта с различен персонаж.
Тази игра е много добра,жалко,че и предишната игра за Джак Спароу не беше такава!
Добри страни:нови мини игри;нови нестности;нови врагове дори!;
Лоши страни:босовете са дразнещо трудни;КОНЗОЛЕН ПОРТ!
Оценка:8/10

Няма коментари:

Публикуване на коментар