Translate To Your Language!

понеделник, 7 септември 2009 г.

Harry Potter and the Order of the Phoenix


Ъъъх,не е лесно да си Хари Потър,със сигурност!Началото на поредицата беше плавно,нямаше прекалени емоции...това е на път да се промени,обаче.Тъмният Лорд,този,който не бива да се назовава,става все по-силен и все по-силен.
Министерството на Магията,институцията,която най-често се свързваше с думата ,,закон'',вече е неспокойно,корумпирано място.
В такива тъмни времена Потър кара петата си година във уилището за вълшебници,,Хогуортс''.Там има магия.Хари,с ваша помощ,разбира се,ще посещава занятията,ще помага на приятели,и дори ще влиза в битки.Вече ще усещате болката на Хари-когато кръвта намалява,той ще става по-слаб.и дори ще има кръв по себе си.
Новата система за заклинания ви кара да въртите мишката,а не да натискате съответния бутон,както беше преди.Заклинанията са малко,но си вършат работата.Хари има нов преподавател по Защита срещу Тъмните Изкуства-професор Ъмбридж.
За съжаление тя преподава по своя собствена система,което никак не допринася много за знанията на учениците.Затова Потър взима нещата във свои ръце-основава т.нар.,,Армия на Дъмбълдор''.
Целта на тези хора(ученици ,де)е да предпазят Хогуортс от Волдемор(упс).На края гореспоменатата армия ще влезе в двубой с Тъмния Лорд и смъртожадните.Дали ще победят-туй ще го изиграете вие,само от вас зависи.Иначе главната ви цел е да събирата щитове,разпръснати из училището.Ще е добре да съберете всички,ала това никак не е лесно.
Дуелите са много добри.Просто трябва да изиграете последния(който не играе,ни пичели!Няма да ви кажа между кои се води).Играйте играта,заради добрата реализация,поне!А пък другите да знаят,че изпускат много.
Щото по-реалистично пресъздаден Волдемор(пардон,този чието име не бива да се назовава)нема!
Добри страни:графиката;пълна прилика на моделите със реалните личности;разнообразен геймплей;
Лоши страни:кратка е;
Оценка:9/10

Няма коментари:

Публикуване на коментар