Translate To Your Language!

петък, 11 септември 2009 г.

Devil May Cry 4


Дяволите плачат,и още как!След като Данте,героят от миналата част,им нарита задниците,е време да се изправи срещу нов и силен противник.Той се казва Неро и е главен герой в тази част.
В началото Неро и Данте се стрелят и трепят,докато вие овладеете новите си умения.Неро има един пистолет с две дула,огромен меч,както и обладана от някаква демонична сила ръка.Общо взето с това се изчерпват разликите между двамата,защото иначе са като близнаци.Данте се измъква,макар че Неро го уцелва с огромния си меч в гърдите.Нашето момче решава да проследи тиранина и да го накаже подобаващо.
За да се придвижвате до недостъпни места и да тръшвате опоненти на земята ще ви трябва демоничната ръка,която се явява като доста ценно пособие.Пистолетът,нормално,е добър от разстояние,а с меча колите всичко,което се приближи.
Такаа,Неро също прави комбота,от които да ви се завие свят.Те са доста ефективни и ще ви помогнат много срещу босовете.Дам,и големите лоши босове ги има.Ще започнете срещу Данте,както споменах,но не е само той.Има огнен демон,който е 10 пъти по-голям от Неро,но не е особено предизвикателство.
Понякога,за да продължите напред,ще ви се наложи да изпълнявате малки мисийки за определено време.Там от вас се иска или да убиете всичко,което мърда,или да съберете нещо.
Освен Данте в играта се завръщат и други познати-Лейди,все така желаеща да лови демони, и Лучия,гаджето на Данте.Играта си е все същия extreme hack'n slash,така че нищо не се е променило.
Присъства и дяволския хумор,например:когато Данте е уцелен от меча на Неро,казва само,,Май подцених уменията ти.'',докато виси на стената!Извратено!
Добри страни:добрият стар Devil May Cry;хуморът;новият главен герой;интрото и началото;
Лоши страни:КОНЗОЛЕН ПОРТ!(ама добър...);
Оценка:10/10

Няма коментари:

Публикуване на коментар