Translate To Your Language!

понеделник, 7 септември 2009 г.

Harry Potter and the Half-Blood Prince


Като че ли хормоните на Хари Потър са много бурни сега-хвърлил е око на Джини Уизли,сестра на Рон.Роналд също се е влюбил до уши.А Хърмаяни тайно харесва Рон,но не признава чувствата си.Що сторихте,бре?Вий от приятелство лесно го обръщате на любов,тъй ли?Е,какво да се прави,тинейджъри...В началото на шестата си учебна година в Хогуортс Хари намира книга,на която пише,,Тази книга принадлежи на Нечистокръвния Принц''.
Кой е този странник,няма да споделя с вас.Обаче Лорд Волдемор вече властва над два свята-този на вълшебниците и този на мъгълите.Албус Дъмбълдор заминава на мистериозно пътешествие.Когато се завръща,едната му ръка е странно потъмняла,а той иска от Хари да се сприятели с новия преподавател по отвари Локхарт Слагхорн.Защо?Защото един от неговите спомени ще е жизненоважен за победата над непобедимия Тъмен Лорд.Няма да разказвам натам,за да разберете сами как свършва историята.Тя е много добра,нищо,че е едно към едно с тази на филма.
Иначе геймплеят прави стъпка назад.Този път приключенията ви ще са по-еднообразни.Можете да правите всичко на всичко три неща-дуелиране,приготвяне на отвари,игра на куидич.Това е.Просто геймплеят е разочарование в сравнение с предишната игра.Но това е само един малък минус.
Графиката отново е преработена,а звукът е страхотен,особено озвучаването на героите.Въпреки еднообразния геймплей препоръчвам играта на всички,които харесват Хари Потър.
А моделите са получили поредната си полировка.Е на това ако не му се вика внимание към детайла!
Дуелите отново са опция.Няма да скучаете толкоз,де!Така че,бягайте към най-близкия магазин да си я набавите.
Новите кътчета из Хогуортс са интересни,а отварите дразнят!Няма как да не призная,обаче,че Слагхорн е симпатичен господин!
Добри страни:историята кърти;още по-добра графика;сносно управление;
Лоши страни:геймплеят е еднообразен;
Оценка:8/10

Няма коментари:

Публикуване на коментар