Translate To Your Language!

вторник, 8 септември 2009 г.

Lord of the Rings:Return of the King


Tъкмо човек си мисли,че няма да излизат повече игри по даден филм и хоп!-излизат нови и нови,та направо да ти втръсне.Сред добрите игри по Властелина на Пръстените мога да определя точно тази игра.Защото безкрайният екшън и сложните комбота са пристрастяващи.А когато можеш да колиш орки до забрава,контролирайки Арагорн и Гимли,то тогава забавата е пълна!
Играта проследява историята на филма,макар че започва при битката за Helm's Deep,която,както знаете,се води във втория филм.Вие влизате в ролята на Гандалф,докато въртите жезъла и меча едновременно,ще разберете що е то да си мощен заклинател!Ще трябва да помогнете на Арагорн да победи злото и да стане крал на свободната Средна Земя.Дотогава обаче ще се биете на различни местности,като Osgiliath,Minas Tirith.
Имате голям избор на герои-като се започне от Арагорн,Гимли,Леголас,Гандалф,и се стигне дори до хобитите.Освен сеч имате и определени ъбджективи-да предпазвате Фродо,да ритате стълби,или да стреляте с ballista по дадена цел.Въобще,все разнообразни задачи.Има много комбота,като всеки един от героите има и дистанционна атака:Гандалф стреля от жезъла си,Арагорн и Леголас имат лъкове,а хобитите стрелят с камъни.
Разбира се,ще има и босове,които ще трябва да убиете-Краля на Немъртвите,например.Троловете не ги броим,защото умират лесно от дистанция.
Последното ниво къса нерви,героите се бият пред Черната Порта,а вие трябва да ги защитавате от смърт.Те обаче имат дебилен изкуствен интелект и често ще умират,без да знаете как.
Играта я препоръчвам на феновете на екшъни от трето лице!За другите-що не се пробвате,момчета и момичета?Само като си спомня за нивото за защитата на Минас Тирит,и потръпвам.Защото това е една от най-трудните мисии,но същевременно и една от най-пристрастяващите.
Разберете,че тук враговете имат превъзходство.Тролове,орки,и какви ли още не гадини влизат непрестанно,а Гандалф е на косъм от смъртта...Простете,унесох се...Да са живи и здрави от EA!Мерси за играта!
Добри страни:героите са много;комботата;озвучаването е на високо ниво;
Лоши страни:някои от нивата се глупави;глупави съюзници;
Оценка:8/10

Няма коментари:

Публикуване на коментар